Vacature Product Owner Persoonlijk Financieel Inzicht

Product Owner Persoonlijk Financieel Inzicht in s-Gravenhage

Product Owner Persoonlijk Financieel Inzicht

 • Language nl en Favorites

What are you looking for?

Product Owner Persoonlijk Financieel Inzicht

 • The Hague
 • €5,331.00 - €7,616.00

Apply immediately Apply immediately

Skip to:

Your working week %} Your workplace

We offer you

 • NS Business card
 • 13th month and holiday allowance
 • Plenty of training and learning opportunities
 • Hybrid working

Why Nationale-Nederlanden

 • Support +20 miljoen klanten
 • Sterk Nederlands merk
 • Inclusieve werkgever
 • Werken aan vitaal Nederland

Klanten in één oogopslag een financieel totaaloverzicht bieden. Daaraan werk jij mee als productowner bij NN. Dat doe je op ons kantoor in Den Haag of vanaf je thuiswerkplek. Extra interessant: je krijgt de kans om te pionieren en optimaliseert een compleet nieuw product dat gekoppeld is aan onze NN-app. Met iedere nieuwe feature maken jij en je collega's de app beter en bieden jullie toegevoegde waarde voor onze klanten.

What are you going to do?

Van idee tot ontwikkeling en van oplevering tot onderhoud: jij bent eigenaar van de NN-appfunctionaliteiten die klanten meer persoonlijk financieel inzicht bieden. Denk aan een overzicht van alle inkomsten en uitgaven, handig budgetteren of automatisch sparen. Personal Financial Management noemen we dat. Het is jouw taak om een duidelijke productvisie en waardevolle proposities voor klanten te ontwikkelen. Je beheert bestaande functionaliteiten en bedenkt en integreert nieuwe features.

In de basis zorg je ervoor dat functionaliteiten goed werken én let je op privacy- en securitywetgeving. Ook als een leverancier een deel van de functionaliteit maakt, check jij of klantgegevens nog steeds veilig zijn. Met die basis op orde, ga je pionieren en finetunen. Bij nieuwe functionaliteiten vragen jij en je collega's regelmatig feedback aan een testgroep van zo'n veertig klanten. Op basis daarvan ontwikkel je door en optimaliseer je onderdelen, zoals de navigatie. In samenwerking met collega's en op basis van klantreisdata en feedback vorm je voor jezelf een beeld: wat zijn de wensen? Waarmee bieden we waarde? En hoe bouwen we dat op de beste manier? Jij bent tevreden als alle NN-klanten straks jouw inzichtfunctionaliteiten kunnen gebruiken!

Een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Je onderhoudt een goed contact met je stakeholders binnen Payments, omdat je werkt aan een generiek product dat voor heel NN interessant is. Regelmatig betrek je andere partijen, zoals de ontwikkelteams die zich richten op sparen, hypotheken en pensioenen. Samen kom je tot ideeën die leiden tot meerwaarde voor de klant, zodat er een steeds rijker financieel inzicht ontstaat.
 • Je houdt de marktontwikkelingen, best practices en veranderende wet- en regelgeving nauwlettend in de gaten en past wijzigingen proactief toe in je product.
 • Je zet in op langetermijnrelaties met leveranciers binnen jouw domein, zoals de partijen die data verrijken. Ook check je of ze kwalitatief goed en veilig werk leveren. Kiezen we voor een nieuwe of andere leverancier? Dan zorg je voor een overzichtelijk kostenplaatje en onderbouw je helder wat we zelf bouwen en wat we uitbesteden.

What we offer you

NN investeert in een inclusieve, inspirerende werkomgeving en in vaardigheden en competenties voor de toekomst. Daarbij passen arbeidsvoorwaarden die aansluiten bij wat er vandaag nodig is én die rekening houden met de toekomst. Zo bieden we onze medewerkers de mogelijkheid het beste uit zichzelf te halen. Wij bieden jou:

 • Salaris tussen € 5.330,- en € 7.615,- afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • 13de maand en vakantiegeld wordt maandelijks uitbetaald bij je salaris
 • 27 vakantiedagen bij een werkweek van 5 dagen en één Diversiteitsdag
 • Een moderne pensioenregeling uitgevoerd door BeFrank
 • Volop training- en opleidingsmogelijkheden
 • NS Business Card 2e klas, waarmee je onbeperkt kunt reizen, ook privé. Reis je liever met eigen vervoer? Declareer dan je kilometers
 • Thuiswerkvergoedingen voor internet en een goede werkplek

Wij werken hybride bij NN. Samen met je team, bepaal jij waar, hoe laat en wanneer je werkt. De officiële locatie van deze functie is Den Haag.

What you will bring

Vanuit je analytische blik signaleer je zaken die beter kunnen. Daarbij denk je in oplossingen en regel je dat een oplossing gebouwd kan worden. Je stelt prioriteiten en maakt duidelijke keuzes in wat we wel en niet oppakken. In een grote organisatie als NN verzamel je de juiste collega's om je heen en weet je bij wie je moet zijn om verder te komen. Stuit je op weerstand? Dan voer je een gesprek op de inhoud en focus je op de beste uitkomst voor onze klanten. Verder heb je:

 • Hbo-/wo-niveau
 • Een aantal jaren ervaring als productowner, het liefst van een klantgerichte applicatie
 • Kennis van open banking en personal finance management; je weet waar het over gaat en waarmee je rekening houdt bij het bouwen van klantfeatures in de gereguleerde financiële wereld. Denk daarbij aan compliance, security- en privacywetgeving
 • Ervaring met stakeholdermanagement

You will work together with

Het totale Payments-team binnen NN bestaat uit zo'n 70 experts. Terwijl de meeste producten al staan, werk jij met 8 tot 10 collega's aan de verdere realisatie van jullie product. Tijdens jullie tweewekelijkse demo's klinkt regelmatig enthousiast gejuich als jullie trots zijn op de resultaten! Een goede sfeer en teamspirit vinden we belangrijk, daarom organiseren we geregeld sportieve en gezellige activiteiten.

Ook werk je nauw samen met diverse collega's van andere afdelingen, zoals engineers, productspecialisten, riskmanagers, fraudespecialisten, marktonderzoekers, UX-designers en marketeers. Dag in, dag uit steken jullie de koppen bij elkaar om klanten zo goed mogelijk inzicht te bieden in hun persoonlijk financieel overzicht. Verder maak je deel uit van een community met productowners om kennis en ervaringen te delen.

Onze kantoren zijn 100% circulair gerenoveerd. Zero waste, maar zonder concessies te doen aan het ontwerp.

Onze in-house 'event space' is hét creatieve centrum voor het delen van kennis.

Bij NN werken we hybride. Samen met jouw team bepaal jij waar en wanneer je werkt.

'Ýou Matter', dat is onze merkbelofte.

Het kantoor is een ontmoetingsplek, met ruimte om te brainstormen en samen te werken.

Ons hoofdkantoor ter gelegenheid van het event: 'Den Haag Stad Escher' in 2023.

Wij delen dit graag met elkaar.

Wij geloven in de kracht van kunst en zijn trotse partner van het Mauritshuis.Functie:product owner financieel inzicht
Startdatum:12-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5330 – 7615
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met NN Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Voorburg
 2. Product Owner Persoonlijk Financieel Inzicht NN Group 12-01-2024

Bekijk ook andere vacatures