Hoogheemraadschap van Delfland – aanvraag Watervergunning - Vlietweg, gemeente Leidschendam-Voorburg (Leidschendam)

Aanvraag voor overig

Z-23-106538 Dijkgraaf en hoogheemraden van Delfland hebben een aanvraag voor een watervergunning ontvangen op 29 november 2023 voor het onttrekken van water ten behoeve van het vullen van de brandblusleiding op de locatie ter hoogte van Vlietweg 100, gemeente Leidschendam-Voorburg (Leidschendam). Deze bekendmaking is informatief. Het indienen van een bezwaarschrift is in dit stadium niet mogelijk. Als er over deze aanvraag beslist is, wordt de beschikking op de aanvraag ook bekendgemaakt. Tegen die beschikking kunt u wel bezwaar maken. De aanvraag kunt u raadplegen via de bijlage bij deze publicatie. Mocht u hierover vragen hebben dan kunt u contact opnemen met het klantcontactcentrum (KCC) via loket@hhdelfland.nl, graag onder vermelding van het boven in dit document genoemde zaaknummer.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Voorburg. Bekijk alle Bekendmakingen Voorburg in Leidschendam.

https://voorburgkrant.nl/bekendmakingen-voorburg/

Deel dit bericht:

Redactie Voorburgkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Voorburgkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Voorburg.

Gerelateerde berichten